Tarina

Laatua ja palvelua vuosikymmenten kokemuksella.

Palviliha Oy on perustettu vuonna 1975. Ensimmäisiä tuotteita olivat Perinteinen Palvikinkku, Palvikylki ja Palviselkä. Ne valmistetaan edelleen samoilla perinteisillä menetelmillä kuin vuosikymmeniä sitten, leppähaloilla palviuunissa kypsentäen. Vuosien saatossa tuoteperhe on kasvanut, ja Palviliha Oy valmistaa tänä päivänä erikoismakkaroita, erilaisia leikkeleitä, kausituotteita ja erilaisia palvituotteita. Yrityksen pääartikkeli on edelleen Perinteinen aito palvikinkku, jolle on myönnetty EU:n nimisuoja vuonna 2022.

Yhtiö toimi alkuvuodet Kouvolassa, josta se muutti vuonna 1980 Korialle yrityksen nykyisiin tiloihin, Kymijoen varrelle.

Yhtiö toimi alkuvuodet Kouvolassa, josta se muutti vuonna 1980 Korialle yrityksen nykyisiin tiloihin, Kymijoen varrelle. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja toimitiloja laajennettu, viimeisimpinä investointeina tehtaanmyymälän laajennus sekä makkarauunin ja pakkauslinjaston uusiminen.

Perustajajäseniä olivat Reijo Ruuda, Kari Ruuda ja Aimo Hirvonen. Jorma ja Harri Mukala liittyivät vähän myöhemmin mukaan yrityksen osakkaiksi. Nykyisin yritystä jatkavat kolmannessa polvessa kahden perheen yrityksenä Ville Ruuda ja Heidi Linnala (omaa sukua Mukala).

Yritys tunnetaan paikkakunnalla erinomaisesta laadusta ja uusitun tehtaanmyymälän hyvästä palvelusta sekä monipuolisesta valikoimasta.

Tänä päivänä yrityksessä vaalitaan vanhoja palvausperinteitä, sekä hyödynnetään uutta tekniikkaa ja tietoa. Palviliha panostaa tuotteiden laatuun ja tuotekehitykseen, tuotteet valmistetaan kotimaisesta täyslihasta ja lähituottajien lihaa suosien. Kaikissa tuotteissamme on Hyvää Suomesta -merkki. Yritys tunnetaan paikkakunnalla erinomaisesta laadusta ja uusitun tehtaanmyymälän hyvästä palvelusta sekä monipuolisesta valikoimasta.

Reseptit

Kaipaatko vinkkejä ruoanlaittoon? Katso inspiroivat reseptivinkkimme ja onnistut varmasti!